Teollisuuteen

Myymälät, suurkiinteistöt, maatalous- tai tuotantoeläintilat, julkiset tilat

Betonilattiat teollisuuteen

On betonilattioita – ja on BKK-lattia, joka tehdään asiantuntemuksella ja asiakasta arvostaen. Meillä on kattava kokemus betonilattioiden valamisesta erilaisiin kohteisiin maatalousrakennuksista julkitiloihin ja teollisuushalleista parkkihalleihin. Suuret ja haastavatkin kohteet onnistuvat kokeneiden yhteistyökumppaneidemme tuella.


Materiaali- ja menetelmätietämyksemme yhdessä palvelualttiuden ja laadukkaan yhteistyökumppaniverkoston kanssa takaavat, että jokainen kohde ja jokainen työvaihe hoidetaan tarkoituksenmukaisesti hyvää jälkihoitoa unohtamatta. 

Laadukkaat betonilattiat

 

Betonilattia on yksi rakennuksen tärkeimmistä rakenteista ja betonilattioiden valaminen yksi haastavimmista betonirakentamisen osa-alueista, joten lattiaurakoitsija kannattaa valita aina huolella. Oli kohde pieni tai suuri, teemme työmme aina samalla pieteetillä. Palvelumme ei pääty työmaalta poistumiseen: se päättyy, kun et enää tarvitse sitä. 

Kestävät sirotelattiat

 

Sirotelattia kestää kovaa kulutusta ja katsetta. Valun yhteydessä asennettava kuivasirote on nopea ja kustannustehokas tapa pinnoittaa betonilattia, johon kohdistuu mekaanista rasitusta. Suojaa betonia myös öljyn ja rasvojen imeytymiseltä. Kuivasirotteella saadaan aikaan valmis betonipinta ilman erillistä hiomista tai pinnoittamista. Saatavilla eri värejä ja laatuja valkoisesta mustaan. 

Pohjasta pintaan

 

Teemme betonilattiatöiden koko kirjon vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Eri viimeistelyasteisiin toteutettujen betonilattioiden lisäksi teemme hionnat ja sementtiliiman poistot, plaanopumppaukset sekä betonilattioiden kiillotukset ja pinnoitukset. Yhteistyökumppaniemme tuella hoidamme haastavatkin kohteet kerralla kuntoon.

Kunnostukset ja huollot

 

Säilyäkseen hyväkuntoisena betonilattia tarvitsee säännöllistä huoltoa. Hoidamme betonilattioiden hionnat, pinnoitukset ja kiillotukset haluttuun kiiltoasteeseen julkis-, tuotanto- ja muissa tiloissa. Lisäksi saneeraamme vanhat, vaurioituneet tai ongelmalliset betonilattiat. Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä, mitä betonilattiasi tarvitsee.

“BKK:lla perusasiat tehtiin kunnolla alusta loppuun.
Ja sen näkee lopputuloksesta.”