Kotiin

Omakotitalot, autotallit ja varastohallit

Betonilattiat kotiin

 

Betonista on moneksi. Teollisuushallien käytännöllisestä lattiamateriaalista on tullut myös salonkikelpoinen kodin kaunistaja, jolla voidaan luoda katseet keräävä lattia vaikkapa olohuoneeseen tai takkahuoneeseen – tai täysin saumattomasti koko asuntoon. Betoni on mainio materiaali myös autotalliin tai kellariin, joissa moni arvostaa kestävää betonilattiapintaa.

 

BKK toteuttaa betonilattiat kotiin kuin kotiin. Tarvittaessa käymme paikan päällä kartoittamassa kohteen. Autamme sopivien materiaalien valinnassa, valmisteluissa ja hoidamme betonilattian asennuksen pohjatöistä pinnoitukseen. Meille valmiin työn merkki on tyytyväinen asiakas. 

Laadustaan tekijä tunnetaan

Betonilattia on yksi rakennuksen tärkeimmistä rakenteista ja betonilattioiden valaminen yksi haastavimmista betonirakentamisen osa-alueista, joten lattiaurakoitsija kannattaa valita aina huolella. Oli kohde pieni tai suuri, teemme työmme aina samalla pieteetillä. Palvelumme ei pääty työmaalta poistumiseen: se päättyy, kun et enää tarvitse sitä. 

Kaunis, kestävä, käytännöllinen

Betonilattia on upea sisustuselementti, joka sopii selkeälinjaiseen sisustukseen ja sitoo koko asunnon ilmeen yhteen. Pölyämättömäksi käsitelty betonilattia kestää kulutusta ja on helppo puhdistaa. Voit valita mm. plaanolattian tai kiillotetun betonilattian. Hionnalla ja pintakäsittelyllä voidaan toteuttaa haluamasi kiillon aste täysin mattapintaisesta korkeakiiltoon.

 

Energiatehokas ja aina miellyttävä

Betoni on lattiamateriaaleista  energiatehokkain valinta. Ohutkin kerros esim. puuta tai laminaattia toimii eristeenä lattialämmityksen ja lämmitettävän kohteen välissä, ja näin energiaa menee hukkaan. Betoni säästää lämmityskustannuksissa ja tuntuu jalan alla aina mukavalta: talvella lämpimältä, kesällä viileältä.

Betonityöt pohjasta pintaan

Betonilattiatöiden koko kirjo vuosien kokemuksella ja kokeneiden yhteistyökumppaneiden tuella. Valamme uudet ja huollamme ja saneeraamme vanhat betonilattiat kotona, autotallissa ja mökillä. Eri tekniikoin toteutettujen betonilattioiden lisäksi tarjoamme mm. plaanopumppaukset, hionnat ja sementtiliiman poistot, kiillotukset ja pinnoitukset.

“Olin pulassa keskeneräisen betonilattian kanssa. BKK tuli apuun ja veti projektin tyylillä loppuun. Nyt kaduttaa vain se, ettei tullut teetettyä työtä BKK:lla alusta saakka.”