Betonilattiat

Teemme betonilattiat pienistä suuriin kohteisiin

Betonilattiat Kari Koskinen Oy on betonivalujen vahva osaaja Seinäjoella

Betonilattiat Kari Koskinen Oy on kovabetonilattioiden luotettava erikoisosaaja. Teemme esimerkiksi imu-, pinta- ja kuitubetonilattiat Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Otamme vastaan tarjouksia myös muualta Suomesta.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset ja yksityiset. Selviämme haastavista ja suurikokoisista betonilattioiden valutöistä yhdessä kokeneiden yhteistyökumppaniemme kanssa. Teemme myös pienimuotoiset lattiavalut nopealla aikataululla huolellisesti.

Teemme betonilattioita esimerkiksi omakotitaloihin, autotalleihin, teollisuushalleihin, varastoihin, maataloushalleihin ja muihin suurkiinteistöihin sekä junaradoille. Valikoimiimme kuuluvat käsin ja koneella liipatut pinnat, sekä hiertopintaiset betonilattiat.

Suunnittelusta toteutukseen

Voit halutessasi kutsua asiantuntijamme asiakaskäynnille arvioimaan valuolosuhteet, sekä opastamaan valmisteluissa ja valutyötä koskevissa valinnoissa. Autamme mielellämme kaikissa valutöitä koskevissa kysymyksissä, joten älä epäröi vaan ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Palvelumme kattavat valamisen kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen. Jokainen projekti sisältää suunnittelun, kustannusarvion sekä valutyön, jonka toteutamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tekemämme betonilattiat ovat takuulla kestäviä ja pitkäikäisiä.