Tule meille töihin

 Meillä on avoimia työpaikkoja!

Haemme betonilattiatyöntekijöitä sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen.

Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtäviä on sekä aloitteleville työntekijöille, että alan kokeneille ammattilaisille.

Etsimme sinua, jolta löytyy rautainen asenne, hyvä fyysinen kunto ja halu oppia. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. B-ajokortti on välttämätön. Kokemus betonilattiatöistä tai rakennusalalta sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työtehtävänä on betonilattioiden valu. Työkohteiden suuruudet sekä sijainnit ovat vaihtelevia. Kohteita ovat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, julkirakennukset, tuotantotilat jne. jotka voivat olla joko sisä- tai ulkotilojen valuja. Työkohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella, mutta työskentelemme tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kohteilla työskennellään sekä itsenäisesti että tiimityöskentelynä. Osa työkohteista toteutetaan urakkaluontoisesti, joten työpäivät voivat venyä välillä pitkiksi. Työ on fyysisesti raskasta. Työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus edetä urallaan ja laajentaa työnkuvaa.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja koulutuksen uuteen työhön, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, rennon työilmapiirin sekä aitiopaikan kasvavan yrityksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Hakuaika 15.6.2019 saakka.
Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.